Log in
Bent u al online? Er ontstaan steeds meer online toepassingen. Denk aan het online volgen van een uitvaart of online boekhoudpakketten. Franchiseketens hebben, anders dan zelfstandige ondernemers, bovendien de beschikking over online benchmarkgegevens.
Mr. Frank Post

De moeder van een vriendin overleed kortgeleden. Haar dochter was op wereldreis en kon voor de uitvaart niet terug naar Nederland komen. Dankzij een livestream kon de dochter van mijn vriendin vanuit Zuid-Amerika toch de uitvaart van haar oma volgen. Na haar terugkomst kan zij de uitvaart nog eens rustig bekijken op de herdenkings-dvd. Een online toepassing die navolging verdient.

Online boekhouden

De tijd dat boekhouders de inhoud van schoenendozen verwerkten, ligt wel achter ons. Er komen steeds meer aanbieders van online boekhoudprogramma’s. Maakt u hier ook al gebruik van? Het scheelt u kosten wanneer u een deel van uw boekhouding zelf doet. Veel boekhoudprogramma’s bieden, naast het boeken van uw administratie, ook andere mogelijkheden. Denkt u maar eens aan een urenregistratie voor uw medewerkers, het beheren van uw voorraad, het bijhouden van uw debiteuren en crediteuren (inclusief een aanmaningensysteem). Overweegt u een boekhoudpakket aan te schaffen? Zet dan eerst op een rijtje wat uw wensen