Log in
Van urnen naar duurzame onderhoudsproducten lijkt een grote stap. Maar niets is minder waar voor Funeral Products. “Wij leveren waardevolle herinneringsproducten aan de uitvaartbranche, geschikt om binnen en buiten te plaatsen. We willen graag dat onze klanten die producten goed kunnen verzorgen. Deze ‘groene’ reinigingsmiddelen sluiten daarmee naadloos aan op de duurzaamheidsvisie die wij als bedrijf voor ogen hebben”, licht directeur Peter Biemans de keus voor de nieuwe productlijn toe.

Funeral Products is een exclusieve samenwerking aangegaan met het Zweedse Veidec, producent van verantwoorde schoonmaak- en onderhoudsproducten. Het aanbod is breed: van een allesreiniger op basis van water en natuurlijke oliën tot een vocht-inbrengende crème voor handen die wel een oppepper kunnen gebruiken. De artikelen dragen allemaal het Green World-logo. Een keurmerk dat aangeeft dat de producten niet gevaarlijk zijn voor het milieu, de gezondheid niet in gevaar brengen en een absoluut minimum aan vluchtige organische stoffen (VOS) bevatten.

Zo divers als de uitvaartbranche is, zo divers zijn ook de klanten van Funeral Products. Het bedrijf werkt als, exclusieve leverancier van Veidec, met inkoopafdelingen van crematoria, distributeurs, uitvaartondernemers en zzp’ers door heel Europa. Iedere gesprekspartner krijgt een advies op maat in het Nederlands, Duits, Engels of Spaans.

Speciaal daarvoor zijn twee productspecialisten