Log in
Een team dat nauwelijks zichtbaar is in de uitvaartwereld, maar voor menig ondernemer en nabestaande de onmisbare steun op allesbeslissende momenten: Infinea, meldkamer voor uitvaartondernemers, verzorgers, vervoerders, begraafplaatsen, politie, ziekenhuizen, crematoria en mortuaria.

‘Twenty four seven’ gaat het werk door bij Infinea. Wat lang niet elke uitvaartprofessional zich zal realiseren: achter de knoppen van deze meldkamer werken mensen met ervaring in alle facetten van de uitvaartbranche. Professionals met passie voor de uitvaart én de uiterste bereidheid om letterlijk dag en nacht klaar te staan voor hun klanten. En die klant bent u: de uitvaartbegeleider, rouwchauffeur, begraafplaatsbeheerder, rechercheur of welke ander uitvaart gerelateerd beroep u ook uitoefent.

Platform

Infinea is al ruim 25 jaar dé telefonische bereikbaarheidsdienst voor de uitvaartbranche: het team heeft de kennis en beheerst de techniek om voor elke ondernemer de telefoondienst én het agendabeheer waar te nemen. Speciaal daarvoor is een platform ontwikkeld, waarmee uw hele boekingssysteem op elk moment kan worden overgenomen.

Uw manier van