Bericht van Zorg Diensten Groep

Word jij een uitvaartverzorger?

Als uitvaartverzorger ben jij degene die in de dagen tussen het overlijden en de dag van de uitvaart samen met de familie de uitvaart vormgeeft. Een veelzijdige rol, want je bent niet alleen iemand die de familie in deze moeilijke tijd bijstaat. Je bent tegelijkertijd de persoon die alles rondom de uitvaart moet regelen en dat vraagt organisatietalent, communicatietalent, regie kunnen houden, prioriteiten kunnen stellen en flexibel kunnen werken. (meer…)


Bericht van Zorg Diensten Groep

Multiline wordt Infinea

Vanaf heden gaat Multiline Meldkamerdiensten verder onder de naam Infinea. Bij deze nieuwe naam hoort een nieuwe huisstijl en website, welke aansluiten op de aangeboden diensten. (meer…)


Bericht van Budget Hearses

Stap in de begrafenisauto die het uitvaartvervoer definitief gaat veranderen!

Een multi inzetbare begrafenisauto? Jazeker. Sinds kort is die auto er! Het is de Chrysler Pacifica die het allemáál te bieden heeft. Vanuit het label Multi-Hearse heeft Budget Hearses deze indrukwekkende alleskunner in Europa geïntroduceerd. Dé alleskunner die het uitvaartvervoer definitief veranderd. (meer…)


Bericht van Derks Uitvaartmobiliteit

Nieuwe website The Hearse & Limo Company

Derks Uitvaartmobiliteit – The Hearse & Limo Company is onderdeel van de Derks Autogroep. Al meer dan 25 jaar garanderen wij als Derks Autogroep uw bedrijfsmatige mobiliteit, zodat u volledig op uw begrafeniswagen of overbrengvoertuig kunt vertrouwen. Dit kan alleen bereikt worden in een organisatie die compleet is, in een vertrouwensrelatie met u als klant en onder 100% klanttevredenheid. (meer…)


Bericht van Uitvaart.com/BDK Media

Uitvaartbeurs Amsterdam

Op zaterdag 18 april 2020 wordt in de Westerkerk in Amsterdam de derde editie van de uitvaartbeurs gehouden. Tussen 10.00 en 16.00 is op de beurs alles te vinden wat te maken heeft met het thema uitvaart. De beurs biedt mensen inspiratie over hoe ze hun eigen uitvaart of die van een dierbare kunnen vormgeven. (meer…)


Bericht van Après la Vie

Open dag opleiding uitvaartbegeleider

Kom kennismaken met Après la Vie Academie. Leer wat de opleiding tot uitvaartbegeleider jou kan bieden, tijdens de open dag. Wij ontmoeten je graag en vertellen je wat je tijdens de opleiding gaat leren en hoe de opleiding verloopt. Ook zal een aantal studenten een presentatie geven van het onderzoek dat zij hebben gedaan. (meer…)


Bericht van Uitvaartmuseum Tot Zover

Eat Love Die

Op 12 maart opent een nieuwe tentoonstelling met werk van Roos van Geffen in Museum Tot Zover: Eat – Love – Die. De kunstenaar (1975) staat zo ongeveer halverwege het leven en ervaart de sterfelijkheid van alles rondom haar heen nu meer dan ooit. Wat verdwijnt als iemand sterft, welke sporen laat je na? (meer…)


Bericht van Funeral Products

Omarm uw herinneringen

De Embrace armbanden zijn de nieuwste productcategorie in de Funeral Products Originals collectie. Producten uit deze exclusieve lijn zijn door Funeral Products zelf, in samenwerking met onze designers, ontworpen, geschetst en geproduceerd. Producten die hun inspiratie vinden in de artistieke aspecten van Dutch Design. (meer…)


Bericht van AdSystems

Hét uitvaartprogramma voor de uitvaartondernemer

AdSystems Uitvaart is ontwikkeld in nauw overleg met een aantal ervaren collega’s uit uw branche. Door de gebruikersvriendelijkheid van het pakket is training overbodig. Iedereen kan er mee overweg. U kunt het programma eventueel op een eigen server in de cloud draaien, waarbij dan wel altijd een goede internetverbinding noodzakelijk is. (meer…)