De weg naar duurzame uitvaartmobiliteit

Lees verder

De oplossing voor duurzame uitvaartmobiliteit is 100% elektrisch rijden of alternatieven hierop. De uitvaartbranche kan vooroplopen in deze transitie, omdat de actieradius en het laadvermogen met name bij staatsievervoer geen grote issues zijn. Derks Uitvaartmobiliteit zet vol in om de transitie naar zero emissie samen met haar klanten waar te maken.

Het is al mogelijk om 100% elektrisch te rijden, voor zowel staatsie vervoer als voor overbrengvoertuigen. Voor staatsievervoer bieden wij de volledig elektrische Indus INNOVé aan. En sinds dit jaar zijn al onze Mercedes-Benz E-klasse modellen er als een plug-in hybride versie. Voor rouwtransport zetten wij ook al 100% elektrische modellen in, zoals de Mercedes-Benz eVito, eV-klasse en de Peugeot e-Expert.

Tijdens Funeral@Work (19 en 20 maart) in Leuven en VTU (28-30 september) in Gorinchem tonen wij onze 100% elektrische rouwvoertuigen. Dat wilt u niet missen, omdat wij daar een volledig nieuw model presenteren. Mocht u dan niet kunnen, dan bent u altijd welkom in onze showroom in Uden.

En als 100% elektrisch rijden vandaag nog niet de oplossing is voor u, dan helpen wij u graag met leaseoplossingen op maat, zodat we in gezamenlijkheid de transitie naar zero emissie soepel laten verlopen.