Docendo opleidingen verandert van logo

Lees verder

Docendo is marktleider in opleidingen voor de uitvaartbranche. Al meer dan vijftien jaar helpen we professionals aan de juiste kennis en vaardigheden om hun vak zo goed mogelijk te beoefenen. Of je nu op het punt staat om het vak te verkennen of je sporen al lang en breed hebt verdiend: we zorgen ervoor dat jij er klaar voor bent.

Docendo werkt met trainers die hun vak verstaan.

Onze opleidingen worden verzorgd door professionals uit de praktijk. Al onze trainers zijn namelijk actief in de uitvaartbranche. Daardoor weten ze vaak precies wat je tijdens je werkzaamheden tegenkomt. Bovendien geldt voor elk vakgebied dat we meerdere opleiders hebben. Dat geeft jou de garantie dat iedere lesdag doorgaat.

Docendo zet de norm.

We volgen de uitvaartbranche op de voet en weten wat er actueel is. Sterker nog: we pikken alle praktijksignalen op en vertalen ze zelf naar een cursus. Het resultaat daarvan is een nieuwe, vooruitstrevende en vooral praktijkgerichte manier van scholing. Zo zijn we als eerste instituut in Nederland van start gegaan met opleidingen als Thanatopraxie, Airbrush make-up, Complexe restauraties en Anatomische schedel- en aangezichtsreconstructies.

Docendo staat garant voor praktijkgerichte trainingen. 

We geven écht inhoud aan praktijkgerichtheid. Zo zijn al onze opleidingen ontstaan door vragen vanuit het werkveld, en stuk voor stuk ontwikkeld en samengesteld door mensen uit de praktijk. Bovendien worden onze lessen ook nog eens gegeven door professionals die in de sector werkzaam zijn. Daardoor weet je zeker dat alles wat je leert, meteen praktisch toepasbaar is.

Bekijk onze nieuwe website: www.docendo.nl