Bericht van Derks Uitvaartmobiliteit

Een handdruk, oei?!

Lees verder

Een paar maanden geleden was het nog zo normaal; een ferme handdruk bij de aflevering van een voertuig. Nu is dit inmiddels bijna verleden tijd en vervallen tot een elleboogstootje. Gewone omgangsvormen zijn veranderd en uitvaartondernemers breken hun hoofd over mogelijk omzetverlies, uitvoering van het werk en de veilige inzet van het eigen personeel. Los daarvan nog de zorgen over de gezondheid van familie, vrienden en kennissen.  

Wij als Derks Uitvaartmobiliteit – The Hearse & Limo Company staan voor mobiliteit zònder zorgen, want mobiliteit gaat veel verder dan alleen de aanschaf van een voertuig.
Omdat we alle disciplines, zoals verkoop, lease, reparatie, onderhoud, inrichting en aanpassing, onder één dak hebben gebracht, kunnen we juist nu flexibel inspelen op de vragen vanuit de markt.
Aanpassing van een leasecontract om de liquiditeit te waarborgen, een verandering van de inrichting zodat een voertuig nog functioneler kan worden ingezet of zelfs het terugnemen van een voertuig omdat het ondernemersplan toch minder levensvatbaar lijkt als gehoopt?

Als partner in uw mobiliteit is er bij ons veel mogelijk en we staan er daarom altijd voor open om samen naar uw vragen te kijken.

Kortom: Derks Uitvaartmobiliteit – mobiliteit zònder zorgen; wij blijven ervoor gaan!

hearses.eu/bedrijfsfilm-derks-uitvaartmobiliteit