Bericht van Memoriam.tv

Livestreams van Memoriam.tv: makkelijk dichtbij

Lees verder

Memoriam.tv biedt uitvaartcentra en -verzorgers de mogelijkheid om heel eenvoudig de perfecte livestream-uitzendingen te verzorgen van hun uitvaartdiensten. Onze voedingsbron: meer dan 15 jaar ervaring met ons bedrijf kerkdienstgemist.nl. Daarmee merkten we van dichtbij hoe mensen kracht putten uit geloof, hoop, liefde. En uit de betrokkenheid om hen heen.

Via Kerkdienstgemist.nl kregen we als pionier voeling met de ontwikkelingen in livestream technologie. Hierdoor weten we alles van privacy, veiligheid en online bescherming. Van continuïteit, storingsvrije uitzendingen en glashelder beeld en geluid. We weten als geen ander wat uitvaartcentra en nabestaanden verwachten.

Memoriam.tv is eenvoudig te installeren en makkelijk in het gebruik. Simpel, duidelijk en begrijpelijk: iedereen kan ermee werken. Altijd en overal en: er is geen limiet aan het aantal kijkers. In tegenstelling tot veel andere livestream platforms werken we niet met abonnementen. We berekenen alleen de gebruikte zendtijd / kijkuren. Hiervoor hanteren we reële tarieven.

Livestreams van Memoriam.tv zijn te bekijken op elk device. Van smartphone en tablet tot pc en interactieve tv. De streamkwaliteit is afgestemd op het medium: altijd de optimale beeld- en geluidskwaliteit. Streams blijven een maand online beschikbaar via de kijkers link en -code. Ze zijn ook als mp4 te downloaden in de cloud.

memoriam.tv