Troost urntjes: Een kleine steun bij groot verdriet

Lees verder

Funeral Products presenteert met gepaste trots haar Troost urntjes collectie. Iemand verliezen is een ingrijpende gebeurtenis, zeker als je nog jong bent. Troost urntjes geven kinderen de mogelijkheid om een eigen, kleine herinnering aan hun dierbare zelf te bewaren. Een liefdevolle nagedachtenis die positief bijdraagt aan het rouwproces.

Iemand verliezen is een ingrijpende gebeurtenis, zeker als je nog jong bent. Troost urntjes geven kinderen de mogelijkheid om een kleine, blijvende herinnering van hun dierbare te bewaren. De collectie bestaat uit verschillende modellen met diverse decoraties, die hun inspiratie vinden in de iconische kunstwerken van Geert Kunen. Net als bij de grote urnen, worden de Troost urntjes door de kunstenaar met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei. Tijdens het bakproces worden deze voorzien van hun bijzondere champagnekleur middels een vloeibaar laagje dat zich aan het keramiek hecht. Het eindresultaat is een eigentijds klein keramisch kunstwerkje welke een symbolische representatie van de originele Geert Kunen urn vormt.

Naast de algemene collectie biedt Funeral Products tevens speciale Troost urntjes voor dieren aan. Kunstwerkjes die in verbinding staan met de bijbehorende dierenurnen van Geert Kunen. Een compleet overzicht van beide collecties is terug te vinden op de vernieuwde Funeral Products website: www.funeralproducts.eu.