Uw data optimaal beveiligd in UitvaartBeheer

Lees verder

De dreiging van digitale aanvallen zijn tegenwoordig groter dan ooit. We kunnen het helaas niet uitsluiten en daar zijn we ons dagelijks van bewust. Ons team wordt regelmatig op de hoogte gehouden over hoe onze software door betere technieken beveiligd kan worden. Daarnaast werken we met Nederlandse datacentra die elke dag op scherp staan en dagelijks het data verkeer monitort.

Verdediging tegen digitale aanvallen begint natuurlijk bij de veiligheid van uw data, en met name uw account van UitvaartBeheer. U kunt in ons systeem gebruik maken van twee-factor-authenticatie (2FA). Een wachtwoord biedt onvoldoende identiteitscontrole. Iedereen die over uw gebruikersnaam en wachtwoord beschikt, kan inloggen op uw account. Is uw account alleen beveiligd met een wachtwoord, dan staat of valt de beveiliging van uw gekozen wachtwoord.

Het systeem dwingt u tot het gebruiken van een complex wachtwoord met een bepaalde geldigheid. Met 2FA logt u met het gekozen wachtwoord én een (tijdsgebonden) code in. Deze tweede stap verhoogt de veiligheid van uw account, en daarmee ook de veiligheid van uw gegevens.

Neem gerust contact met ons op om de 2FA voor u te activeren.

Vragen of meer informatie over de mogelijkheden van UitvaartBeheer?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende demonstratie. Wij kunnen u adviseren over de vele mogelijkheden en voordelen die UitvaartBeheer te bieden heeft.