Ga door naar hoofdcontent
CursussenIntervisie-bijeenkomsten
Terra, zorg in rouw

Intervisie-bijeenkomsten

LocatieDen Bosch
Datum21 juli 2023
Deze cursus is al geweest.
Afbeelding Intervisie-bijeenkomsten

Intervisie-bijeenkomsten voor mensen werkzaam in de uitvaartbranche
op maat

Intervisie is een goede manier om van elkaar te leren. Bovendien is dit een goede manier om medewerkers  bewust te laten blijven van hun gedrag en geeft het een goede collegiale band. Terra kan deze bijeenkomsten begeleiden. Tijdens een intervisie-bijeenkomst wordt een casus van iemand behandelt. Een vraag of situatie waar iemand moeite mee heeft. Dit kan een situatie bij nabestaanden betreffen, maar ook een situatie op kantoor.

Tijdens de intervisie worden, op een heel gestructureerde manier, vragen gesteld  en advies gegeven door  collega’s  Hierdoor wordt zowel voor de vraagsteller als voor de collega’s duidelijk waarom iemand moeite heeft met een bepaalde situatie en waarom hij/zij daar op een bepaalde manier op reageert. Bovendien krijgt de vragensteller handvatten om op een andere manier met een situatie om te gaan.

Voor wie:
Deze training is geschikt voor mensen  die al werkzaam zijn in de uitvaartbranche, zoals uitvaartbegeleiders, medewerkers postmortale zorg  of crematoriummedewerkers. Een optimale groepsgrootte voor intervisie is 8 personen.

Voor meer informatie en een voorstel op maat: info@terrazorginrouw.nl of 073-6447072.