Ga door naar hoofdcontent
CursussenMake up en camouflage
Docendo

Make up en camouflage

LocatieHouten
Datum8 juni 2023
Accreditatie30 PE punten
Deze cursus is al geweest.
Afbeelding Make up en camouflage

Voor nabestaanden is afscheid nemen van een dierbare een bijzondere herinnering. En die wordt nog waardevoller als een overledene eruitziet zoals hij of zij echt was. Voor sommige mensen betekent dat helemaal geen make-up, bij anderen juist wel. Over de juiste aanbrengtechnieken, materialen en kleurgebruiken leren we je alles tijdens de cursus ‘Make-up en camouflage’. 

Opleiding Make-up en camouflage

Het aanbrengen van make-up of camouflage komt steeds vaker voor. Omdat het in alle opzichten anders is dan het aanbrengen van make-up bij levende personen, is het een techniek die je jezelf eigen moet maken. Tijdens deze cursus ontdek je niet alleen welke materialen en producten zich hier goed voor lenen, maar ook hoe je ze het beste gebruikt en aanbrengt. Een verrijking voor jou als professional, want voortaan heb je voor elke vraag van nabestaanden een antwoord. Een beter visitekaartje kun je niet afgeven.  

 

Voor wie? 

Deze cursus is bestemd voor iedereen die werkt of wil gaan werken als: 

  • Overledenenverzorger
  • Uitvaartverzorger
  • Medewerker in een rouw- of uitvaartcentrum.

 

Vooropleidingseisen 

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen. Maar heb je geen ervaring in de overledenenverzorging? Dan adviseren we om eerst de cursus ‘Piëteitsvolle verzorging van overledenen en eenvoudige restauratietechnieken’ te volgen. 

Vragen over de opleiding?
Neem contact met ons op