Ga door naar hoofdcontent
CursussenVoorgaan in een uitvaartceremonie
Docendo

Voorgaan in een uitvaartceremonie

LocatieHouten
Datum24 mei 2023
Accreditatie19.5 PE punten
Deze cursus is al geweest.
Afbeelding Voorgaan in een uitvaartceremonie

Natuurlijk wil je een uitvaartceremonie waardig leiden én een persoonlijk karakter geven. Van een standaardtekst, die ook voldoet, blijf je liever weg. Maar hoe doe je dat onder grote tijdsdruk? In de verdiepingsmodule ‘Voorgaan in een uitvaartceremonie’ reiken we daarvoor handvatten aan. Deze training is ontwikkeld en wordt gegeven door Werkplaats Levensverhalen.

Tijdens schrijf- en voordrachtoefeningen leer je de juiste woorden te vinden. Daarbij focussen we op het schrijven en voordragen van een persoonlijk welkomstwoord dat op korte termijn op papier moet staan. Ook is er aandacht voor het creëren van een mooie stilte. Daarmee laat je namelijk merken met welke intentie je iets zegt. Soms is dat zelfs belangrijker dan woorden.

oorgaan in een uitvaartceremonie

Dankzij deze verdiepingsmodule kun je opgefrist aan de slag. Bovendien ontdek je dat je een stuk creatiever bent dan je dacht. Aan de hand van onze concrete handvatten en tips weet je precies hoe je inspeelt op de interactie in de zaal en welke woorden je daarvoor het beste kunt gebruiken.

Voor wie?

De training is zowel bestemd voor mensen die hun opleiding tot uitvaartverzorger net hebben afgerond als voor professionals met jarenlange praktijkervaring.

Vooropleidingseisen

Omdat we tijdens de training werken met praktijksituaties, is ervaring in de praktijk een voorwaarde.

Contact opnemen!