Ga door naar hoofdcontent

Colofon

Brancheblad Uitvaartzorg, een uitgave van BGNU. Vakblad voor uitvaartprofessionals met een onafhankelijke journalistieke redactie. BU verschijnt 12 keer per jaar. Om en om zes keer in een uitgebreide versie print/digitaal en zes keer in een korte versie alleen digitaal.

Redactie

  • Astrid van den Hoek (hoofdredactie)
  • drs. John Hermse (eindredactie)
  • ir. Marjon Weijzen
  • Ingeborg van den Wijngaart

Uitgever en eigenaar

Performis BV in opdracht van Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen BGNU. www.bgnu.nl; info@bgnu.nl.

Performis BV
Postbus 2396
5202 CJ ’s-Hertogenbosch
073-6895889
www.performis.nl
branchebladuitvaartzorg@performis.nl

Abonnementen

Leden van de BGNU ontvangen kosteloos een abonnement. Met uw abonnement kunt u 6 PE-punten per jaar verdienen. Meer informatie hierover treft u op www.navu.nl. Meer informatie over alle abonnementen vindt u in het rechtermenu onder ‘Abonneren’.

Advertenties

Performis BV, Postbus 2396, 5202 CJ ’s-Hertogenbosch, (073) 689 58 89, branchebladuitvaartzorg@performis.nl. Meer informatie over adverteren kunt u vinden op de website van Performis.

Ontwerp

Studio Jorrit van Rijt, Utrecht ISSN 22134921

Rechten en aansprakelijkheid

Alle rechten op de inhoud van deze uitgave behoren toe aan de uitgever. Overname, kopiëren, of op een andere wijze vermenig vuldigen van artikelen is alleen toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. De uitgever is niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele omissies in deze uitgave.

Redactiecommissie

De redactiecommissie representeert de Nederlandse uitvaartbranche. De leden denken mee en fungeren als denktank en klankbord. (v.l.n.r.) Petra van Beurden (PC Uitvaart), Iwan van Dongen (Van Dongen, Atropos, Storm en Uitvaart Garant), Mariska de Jong (De Jong Uit­vaartverzorging), Harm Kamphuis (Dela), Franca van de Kerkhof (Coda Uitvaarten), Siham Qoubaa (Islamitische Uitvaartzorg al-Qadr), Noah Siebrand (Siebrand Uitvaartbegeleiding) en Antoinette Steenbeek (Melange Uitvaartbegeleiding).