Log in
Klaasjan Brouwer, die in 2009 het familiebedrijf Uitvaartzorg Brouwer in Sappemeer overnam, is op 49-jarige leeftijd overleden. Brouwer was de derde generatie in het uit 1968 stammende uitvaartbedrijf. Hij werkte voor veel uitvaartverenigingen in Midden-Groningen en de kop van Drenthe.
Redactie / Nederland

→ Jan Mokkenstorm, oprichter van 113 zelfmoordpreventie, is op 57-jarige leeftijd overleden aan alvleesklierkanker.

→ Onverwacht overleed Lizet Swertz-Coenen, uitvaartondernemer in Nieuw Bergen (1963). Swertz-Coenen begon in 2000 als drager en werkte vijftien jaar in de uitvaartbranche voordat zij haar eigen uitvaartbedrijf begon, Lizet Uitvaartverzorging. Een klein jaar geleden opende zij haar eigen afscheidshuis.

→ Neva Wallize de Jonge van Uitvaartverzorging de Jonge in Enkhuizen overleed op 67-jarige leeftijd. Zij werkte sinds 1980 in de uitvaartzorg. De laatste jaren samen met onder andere kleinzoon Klaas Kooiman, die het bedrijf voortzet.

→ Laura Maaskant, schrijfster van het boek LEEF!, waarin ze haar strijd met kanker beschrijft, overleed op 25-jarige leeftijd. In 2016 werd een theatervoorstelling van haar boek gemaakt.