Log in
Hiroshi Kitajima is de nieuwe president van de mondiale brancheorganisatie Fiat-Ifta. Op de foto links van hem: Marek Cichewicz (Polen) en secretaris Emerson de Luca (UK) (uiterst links), rechts: William C. Wappner (VS) en Johan Dexters (België) (uiterst rechts). De functie van penningmeester is sinds het vertrek van Rob IJntema vacant en zal vervuld worden op de jaarlijkse vergadering van nationale leden, op 7 juni, tijdens de NFE Uitvaartbeurs in Stoneleigh, UK.
Redactie / Nederland

→ Draagkracht opende in Gent haar eerste vestiging voor uitvaartuitzendpersoneel in België en een nieuwe vestiging in Arnhem.

→ Jennifer Hoes begon na haar opleiding bij Gaandeweg Uitvaarteducatie bij Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding in Haarlem. Medestudenten Karin Vette en Douwe Jan Moesker begonnen een eigen uitvaartonderneming, respectievelijk Uitvaartzorg Karin in Harderwijk en Begrafenisonderneming De Meerwaarde met werkgebied Drenthe/ Groningen.

→ Amco Rouwdrukwerk bv is gefuseerd met Papicolor International.

→ Jos en Lisette Otten, de derde generatie van familiebedrijf Uitvaartverzorging Smorenburg, neemt Uitvaartcentrum De Engenhof in Soest over van Maatschap Uitvaartcentrum Soest. Deze maatschap bestaat uit Monuta, Christelijke Vereniging voor Uitvaartverzorging Soest en Gooische Uitvaartverzorging & Yarden. De twee medewerkers komen in dienst van Uitvaartverzorging Smorenburg.

→ Guus Temming en Nathalie Temming-Tap, die hun uitvaartcentrum TAP en crematorium, begraafplaats en natuurbegraafplaats Den en Rust in Bilthoven overdeden aan Dela, openden een nieuw crematorium in Laren: Crematorium Laren.

→ Lijkwagenvereniging De Laatste Eer in Geesteren (Overijssel) is opgedoekt. De lijkkoets was dat al veel eerder.