Log in
→ Sinds april is de Drentse advocaat Eddy Heuzeveldt, met een eigen kantoor in ondernemingsrecht, en ook werkzaam als curator en bewindvoerder, de nieuwe ombudsman uitvaartwezen. Het trekt Heuzeveldt aan om in deze functie ‘alle belangen af te wegen, geschillen waar mogelijk weg te nemen en waar nodig te beslechten’. Heuzeveldt houdt van schrijven, dus wie weet pakt hij onze rubriek Klacht=kans op. “Eerst eens inwerken”, antwoordt hij diplomatiek.
Redactie / Nederland

→Het bestuursteam coronavirus bestaat uit: Albèr Claassen en Antoinette Steenbeek (BGNU), Anja Vink (LOB), Jaap Blaak en Roel Stapper (LVC), Leen van Loosen (Nardus), arbocoördinator Jana Kalenda (Yarden) en secretaris Heidi van Haastert (BGNU).

→ Sebastiaan Smit van Bertis Uitvaartbenodigdheden nam de distributie en marketing van de Bio Sac 200-opbaarmethode over van Ann Kooijman. Na twee jaar en meer dan 500 opbaringen gaat Kooijman uitvaarten verzorgen voor Nederlanders die aan de Costa del Sol verblijven.

→ Nardus’ penningmeester Guido van der Velde en vicevoorzitter José Groot treden af. Voorzitter Leen van Loosen, ‘volgens het rooster van aftreden al over zijn houdbaarheidsdatum heen’, blijft.

→ Oud- retailer Corné Mulders is Monuta’s nieuwe directeur Uitvaartzorg. Mulders neemt het stokje over van interim-directeur Uitvaartzorg Hannelore Jager.

→ Clearwood, een Nederlandse investeringsmaatschappij gericht op middelgrote ondernemingen, nam alle aandelen over van Rouwservice Nederland (RSN). In december sloot RSN de vestiging in Groningen, onlangs nam het de rouwvervoersactiviteiten, voertuigen en medewerkers van het failliete vervoersbedrijf Blanker/TCR