Log in
→ Na meer dan 25 jaar beheerder te zijn geweest van de algemene begraafplaats aan de Harlingerweg in Franeker is Paul de Weijer met pensioen. → Rene en Olga Derksen stoppen na ruim 33 jaar op 1 november met Rene Derksen Uitvaartzorg in Dinxperlo, waar zij de uitvaarten verzorgden voor De Laatste Eer (DLE).

Siham Qoubaa van Islamitische Uitvaartzorg al-Qadr is toegetreden tot de redactiecommissie van Brancheblad Uitvaartzorg (BU). Qoubaa, gediplomeerd uitvaartverzorger en wonend in Utrecht, richtte in 2018 een landelijk werkende uitvaartorganisatie op, gespecialiseerd in islamitische uitvaartzorg. Ze is na haar bevalling weer aan het werk, druk in verband met de coronacrisis – moslims konden maandenlang niet gerepatrieerd worden en worden ook nu nog vaak hier begraven – en de groei van haar bedrijf. Daarom aarzelde ze over toetreding tot BU’s redactiecommissie, maar zegde toe ‘omdat ik altijd zeg dat de uitvaartzorg inclusiever moet worden. Dan betekent dat ook dat ik actief een steentje moet bijdragen’.

→ Peter Markusse is de nieuwe relatiebeheerder van uitvaartkistenfabrikant Bogra in Zeeland, Zuid- en Noord-Holland. Eerder werkte Markusse in het personenvervoer en facilitaire dienstverlening in de uitvaartsector.

→ Na meer dan 25 jaar actief te zijn geweest bij Zorg Diensten Groep is Bas de Leng met pensioen. De Leng was befaamd als een van Nederlands eerste