Log in
 Verzekeringsman Quinten Fraai (51) volgde Gert-Hein de Heer op als directievoorzitter van Monuta. Fraai was eerder CEO van Nn Verzekeringen in België en voorzitter van de supervisory board van Nn Verzekeringen Luxemburg. Daarvoor vervulde hij diverse directiefuncties bij Ing Groep in onder andere België, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Japan.
Redactie / Nederland
  • Als erkenning voor zijn verdiensten in de uitvaartbranche, werd Evert de Niet benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De Niet is vanaf 1977 betrokken bij uitvaartbedrijf en –verzekeraar Algemeen Belang in Groningen, inmiddels onderdeel van Dela. Hij initieerde thanatopraxie in Nederland, maakte zich sterk voor wijziging in het uitkeringsbeleid van uitvaartverzekeraars ten aanzien van levenloos geboren kinderen jonger dan 24 weken, was betrokken bij de totstandkoming van het Keurmerk Uitvaartzorg en de oprichting van de Stichting Greenleave, die zich inzet voor verduurzaming van de uitvaart. Ook correspondeerde hij een aantal jaar met vakgenoten in Brancheblad Uitvaartzorg.
  • José Hobert nam uitvaartbedrijf Comes over van Babs Mulder uit Leeuwarden.
  • De eenmanszaak van Gerald Donders – Donders Uitvaartverzorging, met vestigingen in Berlicum en Oss – is door de rechtbank in Den Bosch failliet verklaard.
  • Uitvaartondernemer en oud-radiomaker Koop Geersing (Yarden & Geersing Uitvaartzorg) uit Zeist