Log in
Véronique Klaassen (foto) volgt Sandra Schellekens op als directeur Uitvaartverzorging van Dela. Klaassen werkt twintig jaar voor Dela, sinds 2013 als directeur P&O. Schellekens volgt per 1 januari 2020 Jack van Putten op als bestuursvoorzitter (ceo) van Dela België. Schellekens werkt zich in België al in. Nu nog als interimdirecteur Verzekeringen Dela België, vanaf juli neemt ze de taken van Van Putten geleidelijk over. In mei stopt Schellekens als bestuurslid van branchevereniging BGNU.
Redactie / Nederland

→Mijndert Rebel is de nieuwe voorzitter van Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. Rebel is directeur/ eigenaar van Rebel Uitvaart in Huizen. Op pag. 16-17 staat een interview met hem.

→David van de Waal is gestopt als directeur bij PCB-Uitvaartzorg (Utrecht) en is zijn eigen bedrijf gestart: Uitvaartzorg van David. Hij blijft lid van BGNU, maar stopt na mei als bestuurslid.

→Meta Stevens van SENS uitvaarten (Utrecht), voorzitter van het Netwerk Uitvaartvernieuwers, is toegetreden tot de redactiecommissie van Brancheblad Uitvaartzorg. Stevens en zakenpartner Simone Scholts hebben een achtergrond in theater en muziek.

→Steven van Turenhout van GT Begraaf plaatstechniek volgde Jan Vreeker op als voorzitter van de Branchevereniging Ondernemers Begraafplaatsbeheer (Bvob). De vereniging van grafdelvers en- ruimers kent zeventien leden.

→Dorenda van der Wenden studeerde af aan de opleiding Media, Informatie en Communicatie (Hogeschool Saxion) op een eigen prentenboek over de dood voor kleuters: Dag Lala. In haar scriptie beschrijft ze hoe kleuters rouwprentenboeken gebruiken. Deze is te lezen op