Log in
Foto: Tim van ’t Veer en Bram Koppert van Akidia Uitvaartkisten namen Zavadi, bedrijf in zachte beklede kisten, over van Roland Koster en Ingrid Luttik.
Redactie / Nederland

→ Het Amerikaanse Recompose stelde Anna Swenson aan als communicatieadviseur en heeft een derde binnen van de benodigde 6,7 miljoen dollar aan startkapitaal voor onder andere een eerste composteereenheid in Seattle.

→ Hermien Embsen, een van de initiatiefnemers van ritueelbegeleideropleiding het Moment – nu onderdeel van Docendo – is voorzitter van Stichting Vakexamens Uitvaartzorg (Stivu), Herman Wormgoor, oud-directeur Vredenhof, is penningmeester, en Danny van Rosmalen, financieel directeur Zorgdienstengroep, is bestuurslid. Ook het secretariaat van Stivu is gewisseld. Anneke van Raalte is opgevolgd door Wanda Kunz.

→ Leo Boermans uit het Friese Nes, voorheen franchiser bij Monuta, startte zijn eigen bedrijf: Boermans Uitvaartzorg.

→ Oud-diëtist, projectmanager en tekstschrijver Francy Derix uit Hilvarenbeek versterkt het team van Harriet van der Vleuten Uitvaartbegeleiding in Tilburg.

→ Uitvaartverzorgers Martin Hendericks en Désirée Huis in ’t Veld-Heinink namen het uitvaartcentrum van Monuta aan de Sparrendreef in Vianen over. Het heet nu Uitvaarthuis Vianen.

→ Angélique Antonis volgde Armand Baas Becking op als directeur Intermediair bij Coöperatie Dela.

→ Roel Stapper (