Lees verder
Uitvaartcentra ontkomen niet aan de ontwikkelingen die versterkings- en beeldapparatuur ondergaan. De bekende, haast traditionele lowbudget-kolomluidsprekertjes maken plaats voor hightech speakers en audiovisuele aandenkens aan de plechtigheid evolueren van audio-cd’s naar multicameraopnames op usb-stick. Ook projectie speelt een prominente rol bij hedendaagse uitvaarten. Naast foto’s worden er ook volledige presentaties gebruikt om het leven van de overledene te illustreren.
Rotterdam

Bezoek CUE2020 in Rotterdam Ahoy

Bent u evenement organisator en/of  evenementen locatie beheerder, dan biedt deze beurs u een kijkje in de toekomst. De nieuwste snufjes op het gebied van geluid, licht en beeld worden aan u getoond en geven inspiratie voor het gebruik van de juiste techniek passend bij het laatste afscheid.

Bijzondere presentaties op de beursvloer en lezingen in de VPT Academy over 3D geluid, holografie projectie, geluid voor slechthorenden, videoprojectie en nog veel meer.

CUE vindt plaats van 13 tot en met 15 januari 2020 in Rotterdam Ahoy. Ontmoet ruim 200 exposanten en duizenden vakgenoten, CUE is dé ontmoetingsplaats voor de evenementenbranche en podiumkunsten technologie.