Ga door naar hoofdcontent
NieuwsUitvaartBeheer de online totaaloplossing voor uw uitvaartonderneming

DISCLAIMER: De inhoud van deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder verantwoordelijkheid van BU of de redactie. U kunt klachten over de inhoud melden via onze contactpagina.

DISCLAIMER: De inhoud van deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder verantwoordelijkheid van BU of de redactie. U kunt klachten over de inhoud melden via onze contactpagina.

Partnercontent

UitvaartBeheer de online totaaloplossing voor uw uitvaartonderneming

Vrijdag 22 oktober 2021Afbeelding UitvaartBeheer de online totaaloplossing voor uw uitvaartonderneming

UitvaartBeheer is ontwikkeld met het oog op gebruiksvriendelijkheid. U wordt niet overspoeld met vele knoppen, kleine lettertjes of overvolle pagina’s.

Wat u wel krijgt is een eenvoudig te gebruiken, gestructureerd online softwarepakket waarmee u uw uitvaartdossiers, personeelszaken en administratie eenvoudig en efficiënt kunt onderhouden.

UitvaartBeheer streeft naar optimale synergie tussen software, de organisatie en de gebruiker. Dit leidt uiteindelijk tot hogere productiviteit en tijdsbesparing.

Door onze jarenlange ervaring en ruime klantenkring zijn onze lijnen met de branche kort. Hierdoor kunnen wij snel reageren op de wensen van onze klanten. En dus ook op uw wensen. In de loop der jaren hebben wij voor onze klanten al enkele specifieke uitbreidingsmodules ontwikkeld, waaronder urenregistratie, ledenadministratie en een crematoriummodule. Het grootste voordeel van deze continue doorontwikkeling? Met onze software bent u altijd voorbereid op de toekomst.

Wij zijn ISO27001 gecertificeerd, wat betekent dat voor u?

ISO 27001 certificering is de internationale standaard op het gebied van informatiebeveiliging. De norm is gericht op het doorlopend verbeteren van risico’s m.b.t. de informatiebeveiliging. Informatiebeveiliging binnen UitvaartBeheer is naast een gebruiksvriendelijk pakket en hoge service een extra pijler van onze doelstellingen geworden. Het certificaat geeft aan dat onze klanten er vanuit kunnen gaan dat hun gegevens in veilige handen zijn.