Ga door naar hoofdcontent
NieuwsProefplaatsing bij Hilversumse begraafplaats leidt tot succesvolle samenwerking

DISCLAIMER: De inhoud van deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder verantwoordelijkheid van BU of de redactie. U kunt klachten over de inhoud melden via onze contactpagina.

DISCLAIMER: De inhoud van deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder verantwoordelijkheid van BU of de redactie. U kunt klachten over de inhoud melden via onze contactpagina.

Partnercontent

Proefplaatsing bij Hilversumse begraafplaats leidt tot succesvolle samenwerking

Vrijdag 22 oktober 2021Afbeelding Proefplaatsing bij Hilversumse begraafplaats leidt tot succesvolle samenwerking

In goed overleg met Uitvaartstichting Hilversum is op begraafplaats Bosdrift in Hilversum een succesvolle proefplaatsing geweest van deze unieke bank. Met deze bank wordt een brug geslagen tussen sfeervol hout en onverwoestbaar beton. Een bank van beton met hout is ideaal als parkbank en is uitermate geschikt voor veelvuldig dagelijks gebruik. Na de proefplaatsing zijn er dit jaar op meerdere begraafplaatsen in Hilversum banken geplaatst. Deze zijn geleverd door het bedrijf Tuinwaardig, leverancier van producten voor de inrichting van tuin, terrassen en parken. Deze nieuwe leverancier voor de uitvaart wil zich de komende jaren ontwikkelen tot een gewaardeerde partner van begraafplaatsen, uitvaartcentra en crematoria en zoekt daarvoor samenwerking met ondernemers die op zoek zijn naar unieke en handgemaakte meubels of plantenbakken. Zij leveren onder andere deze houten tuinbank tot lengtes van maar liefst 6 meter. Deze tijdloze bank gaat volledig op in zijn omgeving. Door het doordachte concept is de bank ook weer te demonteren en hierdoor eenvoudig te verplaatsen. De bank is in Nederland ontworpen en wordt duurzaam geproduceerd. Graveringen, zoals bijvoorbeeld uw logo, zijn ook mogelijk waardoor een bank een persoonlijk karakter kan krijgen. Informeer eens naar de mogelijkheden en Tuinwaardig denkt graag met u mee.

Meer informatie:
Tuinwaardig
www.tuinwaardig.nl
houten tuinbank