Ga door naar hoofdcontent
NieuwsHoe komt u als uitvaartondernemer aan de juiste muziek voor de uitvaart?

DISCLAIMER: De inhoud van deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder verantwoordelijkheid van BU of de redactie. U kunt klachten over de inhoud melden via onze contactpagina.

DISCLAIMER: De inhoud van deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder verantwoordelijkheid van BU of de redactie. U kunt klachten over de inhoud melden via onze contactpagina.

Partnercontent

Hoe komt u als uitvaartondernemer aan de juiste muziek voor de uitvaart?

Vrijdag 10 december 2021Afbeelding Hoe komt u als uitvaartondernemer aan de juiste muziek voor de uitvaart?

Veel uitvaartondernemers, crematoria en uitvaartcentra maken gebruik van Spotify of komen op een andere wijze aan muziekstukken. Ook worden er vaak muziekstukken gekopieerd van YouTube om af te spelen.

Illegaal en ethisch onverantwoord. Veel ondernemers denken, volkomen onterecht, dat deze wijze van het verkrijgen van muziek gedoogd wordt in de uitvaartbranche. 

Artiesten, platenmaatschappijen en schrijvers horen echter hun deel te krijgen wat hen toebehoort.

Wilt u ook op een legale manier gebruik maken van muziek?

Met het uitgebreide muziekboek van Prodiz Memoria hoeft u niet meer eindeloos te zoeken naar muziek. Voor een vast bedrag per maand biedt Prodiz Memoria u een compleet muziekboek met bijna 200.000 nummers die geheel conform de muziekrechten van Buma Stemra, Sabam, Sena en NVPI zijn. Bovendien wordt dit muziekboek ook actueel gehouden met de laatste nummers.

Het muziekboek wordt gekoppeld aan Prodiz Memoria, waardoor u meteen aan de slag kunt.

Alles in 1 applicatie; audio en video.

Bent u uitvaartondernemer, spreker of eigenaar van een crematorium? Dan bent u van harte welkom om onze volgende online demonstratie bij te wonen. Of vraag een (online) demonstratie aan op een moment wat u passend vindt via info@prodizmemoria.com.

Meer informatie?