Ga door naar hoofdcontent
NieuwsInstra rouwvervoerinrichtingen

DISCLAIMER: De inhoud van deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder verantwoordelijkheid van BU of de redactie. U kunt klachten over de inhoud melden via onze contactpagina.

DISCLAIMER: De inhoud van deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder verantwoordelijkheid van BU of de redactie. U kunt klachten over de inhoud melden via onze contactpagina.

Partnercontent

Instra rouwvervoerinrichtingen

Vrijdag 10 december 2021Afbeelding Instra rouwvervoerinrichtingen

Sinds 1991 is Instra gespecialiseerd in de ombouw van voertuigen. Al vanaf de eerste dag staat de klant centraal en worden vindingrijke oplossingen op maat geboden en afgestemd op de branchespecifieke behoeftes. Instra Rouwvervoerinrichtingen biedt naast maatoplossingen voor overbrengvoertuigen ook ombouw aanpassingen voor staatsievervoer. Hiermee is Instra totaalleverancier op het gebied van Rouwvervoerinrichtingen.

Frank van der Cruysen, binnen Instra verantwoordelijk voor rouwvervoerinrichtingen: “Of het nou gaat om een overbrengvoertuig of staatsie-auto, aan rouwvervoer worden speciale eisen gesteld, ook voor de inrichting. Voor ons is het een uitdaging om voor elke klant een oplossing op maat te bieden voor de specifieke mobiliteitswensen. Dat doen wij al 25 jaar met ons gespecialiseerde team van vakmensen. Zij werken met geavanceerde computersystemen en hebben de beschikking over eigen productiefaciliteiten, om zo het maatwerk te kunnen leveren waar de klant behoefte aan heeft.”

Binnen een kort tijdsbestek na het intakegesprek wordt het ontwerp en een voorstel gepresenteerd. Voordat het voertuig bij ons arriveert, zorgen wij ervoor dat alle producten zijn ontwikkeld en geproduceerd. Dit heeft als voordeel dat het voertuig niet onnodig lang bij ons in de werkplaats staat. Wij nodigen onze klanten altijd uit om de vorderingen tussentijds te volgen.
Meer weten over Instra Rouwvervoerinrichtingen? Kijk dan op www.rouwvervoerinrichtingen.nl