Ga door naar hoofdcontent
NieuwsU Bepaalt zelf uw uitstraling​.

DISCLAIMER: De inhoud van deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder verantwoordelijkheid van BU of de redactie. U kunt klachten over de inhoud melden via onze contactpagina.

DISCLAIMER: De inhoud van deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder verantwoordelijkheid van BU of de redactie. U kunt klachten over de inhoud melden via onze contactpagina.

Partnercontent

U Bepaalt zelf uw uitstraling​.

Vrijdag 18 februari 2022Afbeelding U Bepaalt zelf uw uitstraling​.

Al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het leveren van uitvaartkleding.

Net als u uw klanten ‘maatwerk’ biedt, bieden wij u dat op het gebied van de uitvaartkleding.

Al meer dan 25 jaar (sinds 1996) leveren wij de kleding voor veel uitvaartondernemingen en uitvaartverenigingen. Van catering medewerker tot de uitvaartleider voor elke medewerker binnen het uitvaartbedrijf hebben wij passende kleding.

Wilt u uw kleding ‘opvallend’ of juist ingetogen. Wij zorgen voor de juiste invulling. Gaat u voor het ’traditionele’ jacquet met streeppantalon of juist voor een meer moderne uitvoering, alles kunnen wij u leveren.

Van een klassiek ‘zwart’ Jacquet of kostuum tot een compleet nieuwe kledinglijn met accenten in uw eigen huisstijl? Wij regelen dit voor u. 

Door onze ervaring en manier van werken zijn wij altijd in staat om de door u gevoerde kledinglijn nog jaren te kunnen naleveren. Wij doen namelijk rechtstreeks zaken met de stoffen fabrikant en het productiebedrijf. Op deze manier zijn we onafhankelijk van merken die ‘eigen’ voorraad houden. Het gebeurd vaak dat deze, na verloop van tijd, de modellen / pasvormen / stoffen wijzigen of uit de collectie nemen.

Wij kunnen we de stoffen voor een lange periode ‘reserveren’ en dus een na-lever-garantie geven.

Onze uitvaartkleding leveren wij, naast individueel op maat, ook in standaard ‘confectie’ maten. Het voordeel van productie aan de hand van confectiematen is, dat u voor zeer scherpe prijzen toch uw eigen kledinglijn kan samenstellen.

Door onze individuele manier van werken zijn wij in staat om uw bestaande kleding pakket aan te vullen met dezelfde stoffen en modellen.

U hoeft niet naar mij in Sneek te komen, ik kom naar u, op een tijdstip dat het u past..

​Voor meer informatie:

Peters Mode  Eekmolen 33  8608WP  Sneek

+31 (0)515 43 99 28  +31 (0)6 537 45 887