Ga door naar hoofdcontent
NieuwsEenvoudig zelf een stijlvolle afscheidspresentatie maken

DISCLAIMER: De inhoud van deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder verantwoordelijkheid van BU of de redactie. U kunt klachten over de inhoud melden via onze contactpagina.

DISCLAIMER: De inhoud van deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder verantwoordelijkheid van BU of de redactie. U kunt klachten over de inhoud melden via onze contactpagina.

Partnercontent

Eenvoudig zelf een stijlvolle afscheidspresentatie maken

Vrijdag 19 februari 2021Afbeelding Eenvoudig zelf een stijlvolle afscheidspresentatie maken

Of je verheugt je erop, of je gruwelt ervan: de PowerPoint-presentatie voor de uitvaartceremonie.

Met wat voor humeur je er ook aan begint, het is meestal een flinke klus en je bent afhankelijk van de aanlevermogelijkheden van de familie. Techniek en tijd mogen geen belemmering zijn, uitvaartbegeleiders en familie moeten rust hebben om samen een afscheidspresentatie te maken.

Prodiz Memoria lijkt op een programma waarmee films worden gemonteerd, maar dan als makkelijke online tool. Uitvaartbegeleiders of families kunnen zelf een stijlvolle videopresentatie maken van hun foto’s, muziekstukken en filmpjes. In de beschikbare themavideo’s hangen de foto’s bijvoorbeeld ingelijst in een boom. Ze verschijnen en verdwijnen in alle rust en worden afgewisseld met sfeervolle beelden.

De eerste video start je bij binnenkomst van de genodigden. Elk fragment sluit aan bij het juiste deel van de dienst en is gedurende de ceremonie te starten, pauzeren en te hervatten. Van inloop, spreekmoment tot laatste groet; het complete draaiboek in één overzicht.

Prodiz Memoria is een applicatie voor uitvaartcentra en uitvaartbegeleiders, zonder abonnement. Betaling gaat per ceremonie, ongeacht het aantal presentaties per uitvaart.

Een bijdrage aan goede herinneringen en een soepelere samenwerking tussen alle partijen die daaraan meewerken.

www.prodizmemoria.com