Ga door naar hoofdcontent
NieuwsWord jij een uitvaartverzorger?

DISCLAIMER: De inhoud van deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder verantwoordelijkheid van BU of de redactie. U kunt klachten over de inhoud melden via onze contactpagina.

DISCLAIMER: De inhoud van deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder verantwoordelijkheid van BU of de redactie. U kunt klachten over de inhoud melden via onze contactpagina.

Partnercontent

Word jij een uitvaartverzorger?

Vrijdag 21 februari 2020Afbeelding Word jij een uitvaartverzorger?

Als uitvaartverzorger ben jij degene die in de dagen tussen het overlijden en de dag van de uitvaart samen met de familie de uitvaart vormgeeft. Een veelzijdige rol, want je bent niet alleen iemand die de familie in deze moeilijke tijd bijstaat. Je bent tegelijkertijd de persoon die alles rondom de uitvaart moet regelen en dat vraagt organisatietalent, communicatietalent, regie kunnen houden, prioriteiten kunnen stellen en flexibel kunnen werken.

Zo’n veelzijdige functie vraagt een uitstekende opleiding om je goed op jouw toekomstige functie voor te kunnen bereiden. Docendo biedt die opleiding!

Waarom Docendo?

Marktleider op het gebied van opleidingen in de uitvaartbranche

Sinds 2004 biedt Docendo opleidingen en cursussen aan voor alle vak professionals in de uitvaartbranche. Zowel voor nieuwe instromers als voor mensen die al werkzaam zijn in de uitvaartbranche.

Je ontwikkelt je eigen stijl en werkwijze

De opleiding wordt niet door een of twee docenten gegeven, maar door een compleet team vak professionals die allemaal hun eigen visie hebben op het werken als uitvaartverzorger. Jij wordt dus als student bij Docendo geconfronteerd met veel verschillende visies en achtergronden. Zodoende stimuleren wij onze studenten om hun eigen stijl en werkwijze te ontwikkelen.

Ruimte voor je eigen planning door diverse trainingsdata

Doordat we met een grote groep studenten starten, bieden we iedere lesdag een aantal data aan. Voor lessen waarin veel vak- en praktijkkennis gedoceerd wordt, is er keuze uit twee lesdagen. Bij trainingen werken we met kleine groepen, waardoor je de keuze hebt uit minimaal drie tot maximaal vijf startdata van deze trainingsdagen. Makkelijk voor jou als je de opleiding combineert met een baan of andere bezigheden!

Actueel door de professionals die hun vakkennis als trainers en docenten doorgeven

De trainers van Docendo zijn allemaal vak professionals. Doordat zij al jaren actief zijn in de uitvaartbranche kunnen zij jou de kneepjes van het vak perfect leren!