Ga door naar hoofdcontent
NieuwsCMO gaat mortuariumwerkzaamheden in Zaans Medisch Centrum verzorgen

DISCLAIMER: De inhoud van deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder verantwoordelijkheid van BU of de redactie. U kunt klachten over de inhoud melden via onze contactpagina.

DISCLAIMER: De inhoud van deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder verantwoordelijkheid van BU of de redactie. U kunt klachten over de inhoud melden via onze contactpagina.

Partnercontent

CMO gaat mortuariumwerkzaamheden in Zaans Medisch Centrum verzorgen

Maandag 25 april 2022Afbeelding CMO gaat mortuariumwerkzaamheden in Zaans Medisch Centrum verzorgen

Per 1 april 2022 zal Cura Mortu Orum (CMO) alle werkzaamheden van het mortuarium in het Zaans Medisch Centrum in Zaandam op zich nemen.

Heleen van den Tol – Nelisse, zorgmanager bij CMO: “Kwaliteit staat bij onze medewerkers altijd voorop. Doordat we reeds in 44 ziekenhuizen door heel Nederland werkzaam zijn kunnen wij de expertise en neutraliteit bieden, die goed aansluit bij de zorg in Zaans Medisch Centrum. We zijn ook verheugd dat we vanaf 1 april onze kennis ook in kunnen zetten voor Zaans Medisch Centrum.”

CMO
CMO is een landelijke dienstverlener in postmortale zorg en mortuariumbeheer. Daarnaast verzorgt CMO al meer dan dertig jaar verschillende specialistische diensten, zoals buikpuncties, thanatopraxie, en rituele bewassingen. Er wordt ook in opdracht van de politie gewerkt bij niet-natuurlijke overlijdens.

Ontwikkelen

“We willen ons blijven ontwikkelen” vervolgd Heleen. “De samenwerking met Zaans Medisch Centrum biedt ook voor ons nieuwe kansen. Waar onze kracht blijft bestaan, biedt een nieuwe omgeving ook de mogelijkheid tot nieuwe inzichten en mogelijkheden. Al met al een samenwerking met veel potentie”

Zaans Medisch Centrum

Het Zaans Medisch Centrum is hét ziekenhuis voor de inwoners van Zaanstad en wijde omgeving. Al meer dan 100 jaar staan ze u bij met goede medische zorg. Zowel in de mooie momenten van het leven, bijvoorbeeld bij een geboorte, als in moeilijke tijden van ziek zijn en overlijden.