Ga door naar hoofdcontent
NieuwsUitvaartBeheer, meer dan alleen uitvaartdossiers

DISCLAIMER: De inhoud van deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder verantwoordelijkheid van BU of de redactie. U kunt klachten over de inhoud melden via onze contactpagina.

DISCLAIMER: De inhoud van deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder verantwoordelijkheid van BU of de redactie. U kunt klachten over de inhoud melden via onze contactpagina.

Partnercontent

UitvaartBeheer, meer dan alleen uitvaartdossiers

Maandag 27 juni 2022Afbeelding UitvaartBeheer, meer dan alleen uitvaartdossiers

Voor uw uitvaartonderneming

De basis van UitvaartBeheer is uiteraard het verwerken van alle gegevens in een uitvaartdossier. Daarnaast bieden we nog meer functionaliteiten om u of uw organisatie maximaal te ondersteunen in uw dagelijkse werkzaamheden.

Onze begroting calculator kan rekening houden met natura polissen. Zo rekent hij mee waar de nabestaanden recht op hebben en waar ze afwijken van het naturapakket. De calculator helpt u met de polis zodat u makkelijker uw begroting kunt samenstellen.

Middels de urenregistratie module houdt u bij hoelang u met diverse activiteiten bezig bent en geven de verschillende rapportages en statistieken management inzichten voor uw onderneming.

Werkt u met een ledenadministratie

UitvaartBeheer beschikt over de mogelijkheden om uw leden en lidmaatschappen te beheren. U kunt vervolgens korting toepassen of een uitgebreide deposito administratie vastleggen.

Ook voor crematorium

CrematieBeheer ondersteunt crematoria bij de vastlegging van een crematie t/m de asregistraties. Met de koppeling op UitvaartBeheer haalt u met een muisklik alle uitvaartgegevens van overledene, opdrachtgever en de plechtigheid naar uw crematiedossier.

Vragen of meer informatie over de mogelijkheden van UitvaartBeheer? Bel of mail ons voor een vrijblijvende demonstratie. Wij kunnen u adviseren over de vele mogelijkheden en voordelen die UitvaartBeheer te bieden heeft.