Ga door naar hoofdcontent
NieuwsWij streven naar een mooie openbaring. Altijd.

DISCLAIMER: De inhoud van deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder verantwoordelijkheid van BU of de redactie. U kunt klachten over de inhoud melden via onze contactpagina.

DISCLAIMER: De inhoud van deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder verantwoordelijkheid van BU of de redactie. U kunt klachten over de inhoud melden via onze contactpagina.

Partnercontent

Wij streven naar een mooie openbaring. Altijd.

Maandag 28 juni 2021Afbeelding Wij streven naar een mooie openbaring. Altijd.

Ansata is in 2017 opgericht door Rens de Peijper en Paula Swinkels: twee overledenenverzorgers en thanatopracteurs met veel ervaring in de uitvaartbranche. Niet alleen realiseren wij mooie en zorgeloze opbaringen. Ook geven wij trainingen, cursussen en opleidingen aan overledenenverzorgers, uitvaartondernemers, uitvaartleiders en thanatopracteurs. Als officiële opleidingsinstelling zijn wij er voor starters en ervaren professionals. Onze educaties:

  • Buikpunctie uitvoeren
  • Complexe thanatopraxie behandelingen
  • Make-up aanbrengen met airbrush
  • Make-up en camouflage
  • Overledenenverzorging
  • Aan de slag met Wet op de lijkbezorging
  • Risico’s bij opbaren onder controle (18 PE punten)
  • Opleiding tot gediplomeerd thanatopracteur

Elke educatie die we aanbieden, kunnen we zowel bij jullie als bij ons op locatie verzorgen.

Producten voor overledenenverzorging

Met durf kijken we naar de wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van overledenenverzorging. We hebben in binnenen buitenland onderzoek gedaan naar hoogwaardige producten voor een mooie en zorgeloze opbaring. Onze producten zijn beschikbaar voor iedere overledenenverzorger. We helpen je graag om in elke situatie een mooie opbaring te verzorgen.

Ansata levert een compleet assortiment aan verzorgingsartikelen en make-up. Ons doel is om afscheid nemen mogelijk te maken. Voor iedereen, altijd.

Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@ansata.nl of bezoek onze website.