Ga door naar hoofdcontent
NieuwsIns&Outs december 2022

Ins&Outs december 2022

Vrijdag 9 december 2022

Tessa Hendriks en Richard Rikken van Aster Uitvaartzorg in Elst namen crematorium Fine Vita in Heteren over van Albert en Jenny van der Laan die het kleinschalige crematorium vier jaar geleden startten. De naam en het concept blijven gelijk.

Gino Houtzager, voor Yarden eerder locatiemanager in Oosterhout en Beuningen, is nu Manager Crematoria Daelwijck & Rijk van Nijmegen bij Crematoria van Nederland.

Opleidingenmanager Linda van Santen vertrok na 14 jaar bij Docendo.

Initiatiefnemer Gé Peterink van natuurbegraafplaats Weverslo droeg tijdens de jaarlijkse open dag, precies 12,5 jaar na de opening van Nederlands eerste échte natuurbegraafplaats, het stokje over aan dochter Anouschka Peterink.

Martin ter Braake richtte Ode op, een bedrijf dat podcasts maakt van lifechanging events zoals uitvaarten.

Iwan van Dongen van Van Dongen UitvaartZorg, Zoetermeer (Van Dongen UitvaartZorg, De Statenlaan UitvaartZorg & Lumière Budget Uitvaart) nam het uitvaartbedrijf van Erik Boelkens (Den Haag/Scheveningen) over: Uitvaartverzorging Atropos, Storm Uitvaartverzorging en Uitvaart Garant. Boelkens zal voorlopig aanblijven als adviseur en ambassadeur van Atropos, dat vorig jaar het 100-jarig bestaan vierde. Van Dongen trad ook toe tot de redactiecommissie van Brancheblad Uitvaartzorg. Hij neemt het stokje over van Alexander van der Pijl van Dunweg.

CÉCILE VAN HATTEM-SMEETS, uitvaartverzorger in Arnhem (Cecile Uitvaartzorg) versterkte het docententeam van Gaandeweg Uitvaarteducatie. Met Susanne Duijvestein-de Boer verzorgt ze de opleiding basiseducatie uitvaartbegeleider.

In Ede stopten Elske Ploeg en Corinne Ravenhorst met Elske Ploeg Uitvaartzorg. Zij verwijzen door naar Marieke van Houdt (foto) van Weerklank Uitvaarten (Wageningen). Ploeg keerde na zeven jaar uitvaartbranche terug in de jeugdgezondheidszorg, nu als neonatale screener.

Linda Hooijer, eerder werkzaam in sales, sport en arbeidsbemiddeling, startte in 2020 als teammanager van het Dela crematorium en uitvaartcentrum in Nijmegen en groeide door naar locatiemanager van het nieuwe crematorium in Bemmel, dat naar verwachting medio 2023 start.

Reacties

    Plaats een reactie