Lees verder

Voor wie?

Individuele begeleiding en coaching in uw eigen praktijk: het is mogelijk!

Voorbeelden van vragen uit de praktijk over training en coaching, individueel of als groep:

“Ik heb een medewerker die ik graag leiding zou willen laten geven aan een team van zeven medewerkers, maar ze geeft aan dat ze hierbij een aantal moeilijkheden ervaart. Kan Docendo deze dame coachen zodat het leidinggeven haar makkelijker afgaat?”

“Kan een trainer van Docendo een dagje meelopen met onze overledenenverzorgers? Ze zijn zeer ervaren, maar zo af en toe zie ik dingen, die ik graag anders of beter zou willen zien.”

“De telefoontjes bij onze organisaties worden weliswaar correct afgehandeld, maar ik zou het graag wat klantvriendelijker zien. Is er een mogelijkheid dat jullie trainer een dagdeel aanwezig is? En die tips ter verbetering geeft op het moment dat er gewerkt wordt, dus op onze werkvloer?”

Deze en andere vragen komen regelmatig bij ons binnen en over de mogelijkheden van training en coaching, zowel in praktijksituaties als in de vorm van individuele begeleiding.

Voor training en coaching heeft Docendo diverse mogelijkheden om u van dienst te zijn. Want in ons team zijn trainers en docenten werkzaam die in de dagelijkse praktijk actief zijn op allerlei vakgebieden in de uitvaartbranche. Daardoor beschikken we over specialisten die we, toegepast op de wens van de klant, kunnen inzetten voor training en coaching.

Cursusdetails

Voor meer informatie over onze vakgebieden, kosten en inschrijving zie https://docendo.nl/opleidingen/coaching-uitvaartbranche/.