Lees verder

Achtergrond

Je ontkomt er niet aan: veel informatie wordt snel en breed gedeeld via social media. En er is een groot aanbod: LinkedIn, Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest, Whatsapp, Google+, YouTube… De beroemde bomen en het nog bekendere bos doemen al gauw op als je naar social media gaat kijken, zeker met een uitvaartbril op. Wat moet je ermee en hoe kun je ervan profiteren?

Inhoud

Ondoenlijk om op alle platformen diep in te gaan tijdens deze training. Er wordt besproken wat de Do’s en Don’ts zijn op social media in algemene zin en hoe dat toe te passen in de social media kanalen die men het meest gebruikt in de uitvaartbranche. De te verwachten ontwikkelingen in de rol van social media wordt ook behandeld.

Voor wie?

Voor iedereen die als uitvaartverzorger of anderszins in de uitvaart actief is en wil weten hoe je social media optimaal kan gebruiken. Dit dagdeel is ook een onderdeel in de opleiding Uitvaartverzorger.

Cursusdetails

Deze cursus duurt één dagdeel en wordt gegeven in Geldermalsen. Voor meer informatie over kosten en inschrijving zie https://docendo.nl/opleidingen/social-media/.