Ga door naar hoofdcontent
OrganisatiesBodycasting Nederland

Bodycasting Nederland

Kenniscentrum van de Benelux

Bodycasting Nederland is dé specialist in het vervaardigen van hoogwaardige en duurzame lichaamsbeelden. Eigenaresse Petra Flach is kunstenares en een ervaren expert binnen de Benelux op het gebied van bodycasting. Onder haar bevlogen leiding werkt ons professionele team dagelijks met veel liefde, zorg en aandacht aan het omzetten van persoonlijke wensen van onze klanten in tastbare en unieke 3D beelden.

Door onze jarenlange ervaring, deskundigheid en maatwerk staan wij garant voor prachtige 3D beelden die blijvende en tastbare herinneringen vormen.
Het geeft ons elke keer weer enorm veel voldoening om op de belangrijke momenten in een mensenleven van betekenis te mogen zijn. Bodycasting Nederland heeft zich de afgelopen jaren veelvuldig ingezet om steeds weer aan te sluiten bij een laatste wens, een tastbaar aandenken, een blijvend beeld van een band die vereeuwigd moest worden.

Tastbaar handbeeld als troostbeeld of urn

Een persoonlijk afscheid, daar werken we graag aan mee uit respect en met liefde voor diegene die ziek is of is overleden. Afscheid nemen kan op vele manieren, maar wij vinden het belangrijk dat het een persoonlijke gebeurtenis is die bij alle betrokkenen een warme en mooie herinnering zal achterlaten.

Een persoonlijk beeld alléén of juist een kunstwerk samen met het gezin of geliefde, alles is mogelijk met de hyperrealistische Bodycasting techniek. De duurzame 3D beelden die wij in ons eigen atelier vervaardigen zijn een tastbaar aandenken en ze verkrijgen met de jaren steeds meer emotionele waarde.

In onze beelden kunnen we naar wens as, een plukje haar of persoonlijke sieraden verwerken. Er is heel veel mogelijk om het beeld te personaliseren zodat het een dierbare herinnering kan vormen voor vele generaties.

Maak kennis

Petra Flach en haar team van Bodycasting Nederland nodigen je uit om kennis te maken met deze mooie kunstvorm. We vervaardigen onze beelden op een klassieke manier met oog voor detail, pose, houding en met veel kennis van bewerking, bevestiging en plaatsing. In ons bijzondere werk komen -naast vreugdevolle aanleidingen zoals een geboorte of een jubileum – dagelijks aanvragen binnen vanwege ziekte of een (aankomend) overlijden. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van lichaamskunst is iedereen bij ons in de juiste handen.

Afbeelding Bodycasting Nederland