Ga door naar hoofdcontent
OrganisatiesBudget Hearses

Budget Hearses

Budget Hearses is jouw partner op het gebied van de aan- en verkoop van (gebruikte) rouwauto’s. De achterliggende filosofie bij onze manier van werken is dat rouwauto’s niet duur hoeven te zijn. Een breed netwerk in de uitvaartbranche en lage overheadkosten resulteren bij Budget Hearses namelijk in een kwalitatief hoogwaardig product voor een gunstige prijs. We werken hierbij internationaal, zodat we via diverse kanalen vraag en aanbod in beeld kunnen brengen. Op deze manier vermijden we onnodige toeters en bellen, en voorzien we je in hetgeen dat je echt nodig hebt; een kwalitatief product voor een relatief lage prijs. Op deze manier krijg je écht waar voor je geld!


Wanneer je huidige begrafenisauto overbodig is geworden of wanneer je een andere auto op het oog hebt, is het mogelijk om je huidige begrafenisauto aan ons te verkopen. Door middel van persoonlijk contact en een snelle afhandeling, zorgen we ervoor dat je daadwerkelijk een eerlijke prijs ontvangt voor jouw rouwauto. Gemakkelijk én snel!


Bij Budget Hearses denken we actief met je mee! Samen nemen we jouw wensen en voorkeuren door, en helpen we je mee in de zoektocht naar een passende corbillard. Op deze manier vinden we de rouwauto die naadloos aansluit op jouw klantwens. Dien geheel vrijblijvend een zoekopdracht bij ons in, en wij doen de rest!


Budget Hearses verzorgt operational en financial lease. Door onze ervaring en kennis van de uitvaartbranche zijn we gespecialiseerd in wensen en behoeften van die markt, zoals het meefinancieren van btw. Door naast de aan- en verkoop ook een optie tot lease aan te bieden, kunnen we naadloos aansluit op elke wens en behoefte. Neem contact op!

Bedrijfsgegevens

Driek van Erpstraat 39
5341 AK Oss
Nederland
Afbeelding Budget Hearses

Alles van Budget Hearses