Ga door naar hoofdcontent
Organisatiesd&b grafische techniek

d&b grafische techniek

Haal ook alles in huis voor onvergetelijk rouwdrukwerk!

 

Waarom zou u standaard rouwdrukwerk aanbieden, als het ook uniek en persoonlijk kan?

Waarom zou u geld naar een externe partij brengen, terwijl u het ook zelf kunt verdienen?

Waarom zou u de opmaak uitbesteden, wanneer u zelf als geen ander de emotie van de nabestaanden weet over te brengen in het rouwdrukwerk

Ongeacht uw bedrijfsgrootte of het aantal uitvaarten per jaar, er ligt een eigen rouwdrukwerkprinter binnen handbereik. Met onze printoplossingen op maat is zelf printen vanaf 200 kaarten per jaar rendabel en met de starttoner in de printer, verdient u uw investering al ruimschoots terug.

Wilt u:

 • Uzelf onderscheiden met uniek en onvergetelijk rouwdrukwerk
 • Een interessant verdienmodel voor uw rouwdrukwerk
 • Zelf controle houden over de kwaliteit en het proces
 • Onafhankelijk en flexibel ondernemen

Aan d&b heeft u meer!

Onze printers bewijzen zich dagelijks in de uitvaartbranche met hun hoogwaardige afdrukkwaliteit, flexibiliteit en gebruiksgemak. Ruim de helft van het rouwdrukwerk in Nederland wordt inmiddels op onze printers geprint.

Een goede printoplossing houdt wat ons betreft niet op bij de aanschaf van een printer. Daarom ondersteunen wij u met een uniek pakket aan producten en diensten rond uw printer, uiteraard toegespitst op de uitvaartbranche en de productie van rouwdrukwerk.

Naast printers en accessoires, leveren wij alle verbruiksmaterialen (toners etc.) voor uw printer vanuit voorraad en kunt u bij ons terecht voor diverse apparatuur t.b.v. de afwerking van uw rouwdrukwerk.

Onze kundige en ervaren technische dienst verzorgt de levering, installatie en instructie van uw printer, verricht (preventief) onderhoud aan de machine en ondersteunt u 24/7 bij vragen of calamiteiten, want stilstand is geen optie!

U kunt bij ons trainingen InDesign, Photoshop en maatwerktrainingen volgen en wij organiseren regelmatig inspirerende workshops. Ook bieden wij een aantal unieke producten, waarmee u een uitvaart nog persoonlijker maakt, bijvoorbeeld ons CandleFoil om kaarsen te personaliseren.

U kunt bij ons terecht voor:

 • Hoogwaardige grafische printers
 • Service en onderhoud
 • Originele supplies en accessoires met garantie
 • Apparatuur om uw rouwdrukwerk professioneel af te werken
 • Trainingen InDesign/Photoshop
 • Maatwerktrainingen
 • Bijzondere aanvullende producten, zoals het CandleFoil of banners

Ook onvergetelijk rouwdrukwerk?

Wij adviseren u graag over het verzorgen van uw eigen rouwdrukwerk! Vraag vandaag nog uw gratis inspiratiepakket aan, of plan een afspraak voor een adviesgesprek en/of demonstratie. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 036 549 05 80, of per e-mail via sales@denb.nl.

Bedrijfsgegevens

Gildenveld 50
3892 DJ Zeewolde
Nederland
Afbeelding d&b grafische techniek

Alles van d&b grafische techniek