Ga door naar hoofdcontent

Ferentes

Ferentes is sinds 2005 leverancier van dragers. Dat begon in Utrecht maar is inmiddels uitgespreid over 7 vestigingen in een groot deel van Nederland. Tegenwoordig ligt de focus nog steeds op de ambacht van het dragen. Voor de uitvaartondernemingen die dat nodig hebben zijn er een aantal aanvullende assisterende medewerkers beschikbaar. Maar het overgrote deel van het werk bestaat uit het draagwerk rondom de uitvaartplechtigheid.

Interne opleiding

Alle medewerkers worden intern opgeleid en krijgen verschillende soorten trainingen zoals een basis dragertraining, hospitality-training en een dragertraining speciaal gericht op bijzondere situaties tijdens de uitvaartplechtigheid.

Bij de training van nieuwe mensen worden telkens ervaren mensen betrokken zodat er goede overdracht van kennis plaatsvindt en dat ook de ervaren mensen telkens opgefrist worden.

Lokaal

Vanuit 7 vestigingen zijn wij lokaal vertegenwoordigd. Wij zijn gevestigd in:

  • Amsterdam
  • Enschede
  • Nijmegen
  • Tilburg
  • Utrecht
  • Wageningen
  • Zwolle

Vanuit deze vestigingen werken wij in provincies: Utrecht, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Overijssel, Drenthe, Noord-Brabant en Noord-Limburg.

Doordat we meerdere vestigingen hebben, bieden wij u een levergarantie. Onze medewerkers zijn gemakkelijk in te huren via ons online aanvraagformulier.

Uw visitekaartje

Als zelfstandig uitvaartondernemer bent u in grote mate afhankelijk van de externe partijen die u inhuurt. Ferentes levert u jonge en representatieve medewerkers met verstand van zaken. Zij zijn graag úw visitekaartje tijdens hun werkzaamheden.

Bedrijfsgegevens

Demkaweg 29
3555 HW Utrecht
Nederland
Afbeelding Ferentes

Alles van Ferentes