Ga door naar hoofdcontent
OrganisatiesHenk Boerland

Henk Boerland

Nieuwe collectie

Vol trots presenteren wij u een geheel nieuwe lijn ecologische uitvaartkisten naast onze bestaande collectie. Alle kisten zijn goedgekeurd door LVC en VTU, waardoor deze geschikt zijn voor zowel crematie als begraven. De codes die beginnen met FT zijn geschikt voor natuurbegraafplaatsen.

Al onze kisten zijn geproduceerd en ontwikkeld in eigen beheer en hebben dan ook de gegarandeerde kwaliteit die u van ons mag verwachten. Al sinds 1996 doen wij geen enkele concessie op kwaliteit en degelijkheid.

Ter informatie:

  • Abaca wordt vervaardigd uit de bananenboomstam, met en zonder de schil.
  • Pitriet is rotan ( liaan ) zonder de schil en rotan is inclusief de schil.
  • Codes met FT zijn ecologisch en voorzien van een geheel stevig binnenwerk met een vlakke houten bodem.
  • Codes met UB is onze bestaande collectie en voorzien van een stevig binnenkist met een vlakke houten bodem. De UB-08 is voorzien van een geheel stevig binnenwerk met een vlakke houten bodem.
  • Voor levering, ga dan naar uw reguliere kistenleverancier of neem contact met ons op.

Productiemethode

Onze hele collectie uitvaartkisten en manden wordt geproduceerd in Indonesië. Het draagt daar o.a. bij aan de werkgelegenheid in de arme gebieden. Bij de productie is er absoluut geen sprake van kinderarbeid. Daar wordt door ons zelf op gecontroleerd, door zeker één keer per jaar de fabriek te bezoeken en de herkomst van de grondstoffen te controleren.

Bedrijfsgegevens

De Wringen 26
7984 NM Dieverbrug
Nederland
Afbeelding Henk Boerland