Ga door naar hoofdcontent
OrganisatiesPartiar, Executeur van nalatenschappen

Partiar, Executeur van nalatenschappen

U wilt er liever niet bij stilstaan dat u er later niet meer bent. Maar wanneer u alles goed heeft vastgelegd en geregeld, geeft dat rust voor u én uw nabestaanden. Partiar, executeur van nalatenschappen, denkt met u mee en vertelt u precies waar u allemaal aan moet denken.

DIENSTEN PARTIAR

Voor overlijden

Veel zaken hebben we in ons leven goed geregeld. Toch komt het vaak voor dat na een overlijden bepaalde wensen niet goed zijn vastgelegd. Het is daarom goed om hier eens bij stil te staan en persoonlijke wensen op tijd vast te leggen. Want door nu al zaken te regelen, blijven uw nabestaanden straks niet met onbeantwoorde vragen én onverwachte kosten achter. Dat geeft rust voor u én uw nabestaanden. Om er zeker van te zijn dat uw wensen na uw overlijden goed worden uitgevoerd, kunt u in uw testament iemand benoemen tot executeur. In uw testament legt u vervolgens vast wat de rechten en plichten zijn van de executeur. De executeur kan een erfgenaam, familielid, een goede vriend of een onafhankelijke partij als Partiar zijn. Het is goed mogelijk dat u uw familie of vrienden niet wilt belasten met deze taak. Afwikkelen van een nalatenschap is een belangrijke, maar ook tijdrovende taak en er komt meer bij kijken dan men in eerste instantie denkt.

Afwikkeling nalatenschap

Bij het afwikkelen van een nalatenschap komt veel kijken. Wat is bijvoorbeeld de taak van een executeur en wie zijn de erfgenamen wanneer blijkt dat er geen testament is opgesteld? Is het daarnaast verstandig een nalatenschap te aanvaarden als de overledene schulden had? Wij vertellen u hier graag meer over en hoe wij u hier, als onafhankelijk en professioneel executeur, mee kunnen helpen. Als onafhankelijke partij regelt Partiar alle praktische, administratieve en fiscale zaken rondom de afwikkeling van uw nalatenschap en zorgt Partiar ervoor dat alles goed verloopt. Met de benoeming van Partiar tot executeur heeft u zelf de regie in handen, ook als u er zelf niet meer bent.

Bemiddeling tussen erfgenamen

Een overlijden brengt verdriet met zich mee en het afwikkelen van een nalatenschap is vaak een ingewikkeld en emotioneel proces. Wanneer familierelaties al zijn verstoord, kan een afwikkeling van een nalatenschap de relatie verslechten. Partiar biedt u met nalatenschapsmediation graag een helpende hand.

Als onafhankelijk mediator oordeelt Partiar niet, maar helpt Partiar u om samen tot een oplossing te komen. Een oplossing die voor alle partijen aanvaardbaar is.

Nalatenschapsmediation wordt binnen Partiar verzorgd door mr. Hans den Braven. Hans den Braven heeft ruim 10 jaar ervaring in het begeleiden van cliënten bij het zoeken naar oplossingen op verschillende gebieden. Dit deed hij eerst als kandidaat-notaris, nu als legal mediator. Hans den Braven is betrokken, deskundig en een volwaardige gesprekspartner.

Hulp nodig?

Wil u graag in gesprek met Partiar? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende en kosteloze afspraak. We helpen u en uw familie graag om tot een oplossing te komen.

Bedrijfsgegevens

Madame Curiestraat 24b
2171 TW Sassenheim
Nederland
Afbeelding Partiar, Executeur van nalatenschappen