Ga door naar hoofdcontent
OrganisatiesDerks, the Hearse & Limo Company

Derks, the Hearse & Limo Company

Derks Autogroep en The Hearse & Limo Company zijn ambitieus. Ons ervaren team loopt graag voorop bij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van uitvaartvervoer. Bij ons kunt u dan ook niet alleen terecht voor verkoop en lease maar ook voor reparatie, onderhoud, inrichting en aanpassing. Bij ons kunt u terecht met al uw mobiliteitswensen.

Missie

Wij bedienen onze klanten in totale mobiliteitsoplossingen passend bij ieders individuele mobiliteitsbehoefte. Door onze specialismen en vakkundige medewerkers geven wij onze klanten het vertrouwen om zorgeloos te genieten van mobiliteit op maat.

Visie

Wij willen alle mogelijke mobiliteitsbehoeften op het gebied van bedrijfswagens tot 3500kg faciliteren. Mede door de expertise van onze medewerkers kunnen wij optimaal anticiperen op alle vraagstukken en iedereen te allen tijde voorzien van een passende mobiliteitsoplossing.

Propositie: Totaal, vertrouwd, tevreden. Daarom Derks
Deze kernwaarden zijn het draagvlak van de organisatie en dienen door elke afdeling te worden (uit)gedragen. Totaal staat voor alle diensten die Derks als organisatie biedt. Vertrouwd staat voor de basis van een langdurige relatie. En een tevreden klant krijgt minimaal wat hij verwacht.

Persoonlijk liaison manager

Heeft u weleens gehoord van de functie ‘personal liaison manager’? Deze benaming werd vroeger veel gebruikt voor een persoon die u bijstaat bij de selectie en aankoop van exclusieve voertuigen.

In vervlogen tijden begon het proces met de aankoop van een chassis, waarna de koetsenbouwer de gewenste carrosserie plaatste. Alles werd op maat gemaakt. De liaison manager was in dit proces de persoonlijke regisseur die toezag op de strikte naleving van alle klantwensen. Ook na aflevering van de wagen bleef de liaison manager actief voor de klant; voor aanpassingen, advies en service.

Bij The Hearse & Limo Company werkt ons verkoopteam op exact dezelfde manier als weleer. Met dezelfde passie, betrokkenheid en deskundigheid, waarbij u en uw belangen altijd centraal staan. Daarom zijn onze verkopers graag uw persoonlijk liaison manager. Wij heten u hartelijk welkom!

Bedrijfsgegevens

Belgenlaan
5406 XN Uden
Nederland
Afbeelding Derks, the Hearse & Limo Company