Ga door naar hoofdcontent
OrganisatiesTree of Life

Tree of Life

UITVAARTMAND BESTELLEN?

Een uitvaartmand bestellen? Tree of Life Shop  is de leverancier van houten natuurkisten en rieten uitvaartmanden. Wij bieden onze kisten en manden tegen een eerlijke prijs, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om zijn/haar dierbare een mooi en milieuvriendelijk afscheid te geven.

Tree of Life Shop voor een eerlijk assortiment uitvaartmanden

Tree of Life is ontstaan door persoonlijke ervaringen, waarbij verlies en verdriet ons niet bespaard is gebleven. Tijdens het plannen van de afscheidsceremonie van een familielid, ontdekten we dat openheid en transparantie niet altijd vanzelf sprekend is. We besloten het op onze eigen manier te doen.

We zochten een bredere keuze op het gebied van uitvaartbenodigdheden, tegen betere prijzen. Onze zoektocht werd beloond met als resultaat een uitvaart die volledig aan onze wensen voldeed. Deze ervaring willen we nu ook met anderen delen

In samenwerking met gekwalificeerde bedrijven, stelden wij een breed assortiment uitvaartmanden samen. Onze producten laten we hoogstpersoonlijk produceren met aandacht voor kosten en het milieu. Zo kunt u een verantwoorde keuze maken zonder dat u de hoofdprijs betaalt..

We noemen onszelf ‘The Tree of Life’ om de gedachte aan onze overleden dierbare levend te houden. De levensboom staat voor kracht en het leven. Dit symbool wordt daarom over de hele wereld toegepast in zowel spirituele als mythologische tradities. De wortels en takken van de boom beelden de verbintenis uit tussen het leven en het hiernamaals. Een prachtig symbool dat wij met trots gebruiken.

Met onze collectie uitvaartmanden en producten willen we ondersteuning bieden tijdens de emotionele periode van afscheid. Klik hier voor de collectie uitvaartmanden. Wilt u liever een van onze medewerkers spreken voor meer informatie? Neem dan contact met ons op. We staan u graag bij.

Samenwerking met Tree of Life Shop?

Bent u uitvaartverzorger of uitvaartondernemer en zoekt u samenwerking Tree of Life maak. Voor meer informatie neem contact op.

Tree of Tree of Life voordelen

  • Klein tot groot inkoop voor uw onderneming
  • Levering binnen 6 uur in Nederland
  • 24/7 te bestellen online of via mail
  • Prijs inclusief bezorgen op gewenste adres

Bedrijfsgegevens

Daviottenweg 40
5222 BH 's-Hertogenbosch
Nederland
Afbeelding Tree of Life

Alles van Tree of Life