Ga door naar hoofdcontent
OrganisatiesUitvaart-Platform.nl

Uitvaart-Platform.nl

Uitvaart-Platform.nl, hoe het begon en wat het nu is

We maken het helaas allemaal mee, een dierbare komt te overlijden. Overweldigd door verdriet moet men op korte termijn van alles regelen voor de uitvaart. Vaak heeft men daar weinig tot geen ervaring mee. Ook wij van Uitvaart-Platform.nl stuitten bij het verliezen van naasten op een hoop zaken die niet geregeld waren. Bij ons allemaal ook de vraag of alles nu wel zo gebeurde zoals onze overleden naasten het wilden.

Doordat we allen behoorlijk veel research moesten doen op het internet borrelden er allerlei ideeën op, we hebben deze ideeën uiteindelijk gebundeld en Uitvaart-Platform.nl is daar het resultaat van. Wellicht de meest complete onafhankelijke site omtrent de uitvaart van Nederland.

Ons paradepaardje is de Uitvaartkluis. Hiermee hopen we het nabestaanden makkelijker te maken. Uitvaartwensen en belangrijke vragen zoals welke verzekeringen en abonnementen moeten er afgemeld worden komen aan bod in de uitvaartkluis. Hopelijk doorbreken we met onze uitvaartkluis een taboe. Praten over de dood of over onze eigen dood is iets wat we liever niet doen en ook liever niet over willen nadenken. Wij zijn van mening en hopen dan ook dat door er wel over te praten en er over na te denken het stoffige jasje omtrent uitvaart gaat verdwijnen. En dat onze nabestaanden zich beter kunnen focussen op het verlies en het rouwproces.

Naast de Uitvaartkluis bieden wij een uitgebreid en geavanceerd zoeksysteem voor uitvaart gerelateerde leveranciers, een condoleanceregister, een 7-stappenplan voor het regelen van een uitvaart en vooral veel inspiratie en informatieve artikelen over de uitvaartbranche. Alles laagdrempelig en met zo weinig mogelijk moeilijke woorden en veel frisse kleuren. Nogmaals: we hopen vooral het één en ander bespreekbaar te maken.

Waar we ook erg trots op zijn is dat onze site ontwikkeld is met de laatste technieken, absoluut veilig en met een persoonlijk dashboard. U kunt als particulier of bedrijf in ons dashboard zelf alles opvragen, inrichten, wijzigen etc. Uiteraard staan wij als team altijd voor u klaar voor persoonlijk contact.

Team Uitvaart-Platform.nl

Bedrijfsgegevens

Mandenmakersstraat
3334 KE Zwijndrecht
Nederland
Afbeelding Uitvaart-Platform.nl

Alles van Uitvaart-Platform.nl