Ga door naar hoofdcontent

ZDG

ZDG is een innovatieve en respectvolle dienstverlener aan bedrijven en individuen die maken kunnen krijgen met het ‘levenseinde’. Met de verschillende werkmaatschappijen willen we op elk vlak dat te maken heeft met het ‘levenseinde’ waarde kunnen toevoegen of creëren. Dit doen wij altijd op de respectvolle en professionele manier die de situatie vereist.

Onze medewerkers weten als geen ander wat er van ze gevraagd wordt in situaties die niet alledaags zijn. Zo komen onze medewerkers direct in contact met nabestaanden, hebben ze direct contact met de politie en zijn de lijnen met het uitvaartwezen zeer kort. Het is mensenwerk. Wij werken met mensen en voor mensen.

Cura Mortu Orum Mortuariumbeheer (CMO)

CMO is sinds 1990 gespecialiseerd in het complete pakket aan postmortale zorg: zowel de noodzakelijke (en wettelijk verplichte) zorg als de wenselijke zorg. CMO werkt voor ziekenhuizen, zorgcentra, uitvaartverzorgers, politie, justitie en gemeenten. Als het voor nabestaanden te aangrijpend is om terug te gaan naar de plaats waar een dierbare is overleden, zorgen de medewerkers van Post Mortem Facilities ervoor dat de overlijdenslocatie weer een vertrouwede en schone omgeving wordt.

Mortuarium Schiphol

Mortuarium Schiphol is gespecialiseerd in het repatriëren van overledenen en postmortale zorg zoals balsemingen en complexe restauraties

PMR

Het repatriëren van overledenen van en naar Nederland en het verzorgen van uitvaarten voor alle religies

Docendo

Docendo is hét opleidingsinstituut voor professionals en starters in de uitvaart- en postmortale zorg en ritueel begeleiden.

Infinea

Infinea verzorgt de telefonische bereikbaarheid in de uitvaartbranche. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring en betrokkenheid binnen de uitvaartbranche is snel, direct en accuraat werken mogelijk. Wij weten als geen ander wat u en uw klant van ons verwachten.

De Helpende Hand

De Helpende Hand is een ervaren, betrouwbare en full service dienstverlener op het gebied van tijdelijk en vast personeel voor de uitvaartbranche.

Post Mortem

Post Mortem draagt zorg voor overledenen. Ieder mens heeft na de dood recht op een waardige behandeling. Post Mortem zorgt hiervoor door in alles de opdrachtgevers te ondersteunen. Zodat zij hun beloftes aan de nabestaanden kunnen vervullen.

De Zorg Diensten Groep is een innovatieve en respectvolle dienstverlener op het gebied van zorg voor instanties die te maken hebben of krijgen met het levenseinde. De Zorg Diensten Groep, werkzaam voor zowel de nabestaanden als voor de gezondheidszorg, het uitvaartwezen, de politie en de overheid, bestaat uit vijf onderdelen met elk hun eigen dienstverlening:

Cura Mortu Orum

Gespecialiseerd in het beheer van mortuaria en in zorgvuldige en deskundige verzorging van overledenen, zodat nabestaanden de gelegenheid krijgen om waardig afscheid te nemen van hun dierbare. Cura Mortu Orum is de professionele schakel tussen zorgaanbieder en uitvaartzorg. Als het voor nabestaanden te aangrijpend is om terug te gaan naar de plaats waar een dierbare is overleden, zorgen de medewerkers van Post Mortem Facilities ervoor dat de overlijdenslocatie weer een vertrouwede en schone omgeving wordt.

Docendo Opleidingen

Hét opleidingsinstituut voor professionals en starters in de uitvaartbranche met meer dan 30 opleidingen en trainingen in de uitvaart- en postmortale zorg

Multiline Meldkamerdiensten

Complete dienstverlening rondom het melden van overlijden met het Uitvaart Contact Centrum en de Meldkamer Postmortale Zorg

Mortuarium Schiphol

Gespecialiseerd in het repatriëren van overledenen en postmortale zorg zoals balsemingen en complexe restauraties

Post Mortem Repatriëring

Het repatriëren van overledenen van en naar Nederland en het verzorgen van uitvaarten voor alle religies

Bedrijfsgegevens

Elzenkade 1-3
3992 AD Houten
Nederland
Afbeelding ZDG