Log in
Al geruime tijd volg ik de ontwikkeling van de biosac. Telkens wanneer er een gelegenheid was een lezing of introductie bij te wonen lukte me dat niet helaas. Ik heb namelijk wel wat twijfels en vragen.
Mies Schoneveld

Ik was verheugd bij het artikel van Marjon, eindelijk iemand die ook kritisch kijkt en niet alleen maar al die lovende verhalen van gebruikers. Met een verpleegkundige achtergrond en de de daarbij horende medische scholing komen er steeds vragen bij mij op hoe de biosac toch kan werken. Er is geen circulatie/bloedsomloop in het lichaam meer dus er is geen uitwisseling van wat dan ook mogelijk, laat staan via de huid. Nergens heb ik een (wetenschappelijk) onderzoek kunnen vinden op de site van biosac waarmee zij de werking kunnen verklaren. Ik ben dus in de veronderstelling dat de Sac niets kan doen en hooguit een geurvreter is, of misschien geeft de biosac juist een milde geur af?. Info van de website: BIO SAC 200 adsorbeert de door het lichaam van de overledene uitgestoten gassen en vluchtige organische stoffen (VOS) waarin bacteriën die verantwoordelijk zijn voor het ontbindingsproces dat de cellen vernietigt, zich kunnen ontwikkelen. BIO SAC 200 gaat dit tegen. Actieve koolstof…