Lees verder

The Hearse & Limo Company biedt meerdere Europese merken rouwauto’s aan, zoals Lancia, Ford, Volvo en Jaguar. Stuk voor stuk merken met een rijke historie binnen de uitvaartsector. Deze rouwauto’s zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, uitvoeringen en met variërende extra’s zodat ze in alle opzichten kunnen voldoen aan uw persoonlijke wensen.

The Hearse & Limo Company is wereldwijd een actieve dealer van unieke begrafenisauto’s. Voor nieuwe, Europese begrafenisauto’s is The Hearse & Limo Company exclusief agent/ dealer van het ombouwlabel Indus. Indus staat bekend om zijn vooruitstrevende lijn en behoort tot de grootste en beste carrosseriebouwers van Europa. De Mercedes-Benz rouwauto op basis van een nieuw voertuig is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

  • Indus Eneexis: driedeurs uitvoering met laag dak en glaspanelen
  • Indus Eneexis: vijfdeurs uitvoering met laag dak en glaspanelen
  • Indus Dueexis: driedeurs uitvoering met hoog dak en verhoogde glaspanelen

Nieuwe begrafenisauto’s worden in opdracht gebouwd op basis van een Binz chassis.

Bij de selectie voor ombouw kiezen we voor de meest luxe uitvoeringen. Deze luxewagens zijn standaard voorzien van automaat, navigatiesysteem en park distance control. Dat betekent gemak en klasse voor u! Specifieke inrichtingsmogelijkheden zoals de indeling van de vloer (met rollen of schuifsysteem) en andere speciale wensen zijn uiteraard altijd bespreekbaar.