Log in
Zorg voor verweesde huisdieren, verhuur dieren (paarden, koeien, ganzen) voor uitvaarten, train troosthonden of start een dierenuitvaartcentrum: Voor ondernemende dierenliefhebbers ligt de markt open.
Redactie

Lucienne van der Geld

Netwerk Notarissen:

“In je (levens)testament kun je een huisdierenclausule laten opnemen. Daarin leg je vast wie er na jouw overlijden je huisdier krijgt en ervoor moet zorgen. Daarbij kun je een vergoeding toekennen zodat de verzorging betaald kan worden door die persoon. Ook kun je in het testament laten beschrijven welke verzorging jouw huisdier nodig heeft en hoe je over de toekomst van jouw huisdier denkt. In een levenstestament – die worden steeds vaker afgesloten, het afgelopen jaar zo’n 130.000 – kun je ook opnemen wat je wilt dat er met een huisdier gebeurt als je er al eerder niet meer voor kunt zorgen.”

Matthew Wardenaar

Dierenuitvaartcentrum, -crematorium en -begraafplaats de Grebbehof, Rhenen:

“Onze dierenbegraafplaats, -crematorium en kattenpension bestaan al twintig jaar. Eerder was er ook nog een hondenpension. Vijf jaar geleden heb ik het bedrijf overgenomen. We boffen met onze locatie, waarbij de verblijfs- en de uitvaartfuncties strikt gescheiden zijn, met eigen ruimtes, twee ingangen…