Log in
“Eigenlijk had je tien jaar eerder moeten starten.” Ik leg de telefoon op mijn bureau en denk na over wat mijn collegauitvaartondernemer zojuist gezegd heeft. Had het iets uitgemaakt? Ik begon met mijn bedrijf in 2014. In gedachten ga ik terug naar 2004. Aanzienlijk minder concurrentie in onze branche. Dat is zeker. Dus makkelijker. Ongetwijfeld. Maar ik ben er de persoon niet naar om uitdagingen uit de weg te gaan.
Onno van Andel

De vraag blijft hangen. ’s Avonds bij de koffie zit hij weer in mijn hoofd. Had zijn opmerking met leeftijd te maken?

Ik geloof niet dat leeftijd er werkelijk toe doet. Ik ken een dertiger die met veel passie en inzet uitvaarten verzorgt en ik ken een zeventiger die dat met hetzelfde enthousiasme doet.

Waar het om gaat, is wat iemand beweegt. Een coach vroeg laatst aan mij: “Onno, waar krijg jij energie van en waarom ben jij drie jaar geleden met Wenz Uitvaart gestart?” Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ik wil mensen een bijzondere en onvergetelijke uitvaart bieden. Een uitvaart met een gouden randje. Daar doe ik alles voor.

Voor mij is geen enkele uitvaart hetzelfde. Geen boeken met beperkte keuzes van uitvaartkisten, bloemen, rouwauto’s en ga zo maar door. Geen voorraad met standaardteksten, toespraken en gedichten. Oog en oor hebben voor families. In gesprek gaan en oprecht geïnteresseerd zijn. Dan speelt leeftijd